Home
             

HVP Goldline aquarium LED

hvp-goldline -aquariumled
Een HVP Goldline Aquarium LED lamp vervangt 2 TL-lampen. Ze zijn geschikt voor daglichtsimulatie en passen gewoon in de T5 of T8 armatuur.
102 Lumen/Watt

Bekijk ze op Aquaria-Shop.nl

De geheimen van Aquarium houders.

planten aquariumJaren lang hebben de echte goeie aquarium houders (de mensen met die echt super mooie aquariums) hun belangrijkste kennis en trucs geheim gehouden. Dit deden ze omdat ze bang waren om de concurrentie sterker te maken.

Wij van Aquaria-info hebben een deel van deze kennis weten te ontfustelen en we blijven ons best doen om alles te weten te komen. Die mooie bakken die je in de boekjes en op internet ziet zijn meestal de reden waarom we met de hobby beginnen. Hier lees je hoe ze het doen!

Maak je eigen Aquarium Profiel

Vul na de registratie je compleet Aquarium Profiel in. Dan profiteer je van maximale feedback van andere aquarianen. 

Iedereen heeft in een oogopslag een beeld van de status van je aquarium en kan dan meteen reageren met een passend oplossing zonder dat er eerst dagen lang om meer info word gevraagd. Je profiel blijft anonienm voor andere bezoekers. Alleen je gebruikersnaam geslacht en leeftijd zijn openbaar. 
Ook handig als je vragen stelt op andere forum. Plaats je link erbij en iedereen kan je aquarium profiel bekijken.
Klik hier voor een voorbeeld  

S5 Box

 GHL Profilux 3.1T

 

De beste aquariumcomputer op de markt regelt en meet alles voor u terwijl u de instellingen een onderhoudspauze of de verlichting instelt vanaf u tablet of smartphone.

 

In combinatie met LED verlichting is onweer en wolken simulatie en werkelijk maanstanden simulatie mogelijk 

ProfiLux aquarium computer 1200x775

 

.

Kijk nu op Aquaria-Shop.nl

Online

We hebben geen gasten en geen leden online

Interessante links

Discus (Symphysodon discus)

 

discusDe koninklijke onder de vissen. De discus staat er om bekend dat hij gevoelig is voor ziektes. Dit is niet geheel terecht deze vis is eerder gevoelig voor stress en daardoor gevoeliger voor ziektes. Wanneer de discus op de juiste wijze gehouden wordt.

Lees meer: Discus